Stresshantering och mental träning är enligt skatteverket godkänt som friskvård.
Skatteverket.se/skattefriaförmåner


COACHING - fördelaktigt att kombinera med mental träning för stresshantering och målbildsträning.  Önskar du förverkliga dina drömmar och få ut mer av livet? Vill du få hjälp med att få till en bättre fungerande tillvaro?  Du känner en stark lust till förändring och behöver en vänlig men bestämd knuff framåt. MÅ BRA - KURS – självledarskap och mental hälsa.
Med mental träning med coaching som verktyg, lär du dig att leda dig själv mot bättre hälsa och att uppnå dina mål.  
Gården, djuren och naturen är vår utgångspunkt. Vi träffas under 6 onsdagskvällar, ca 2,5 timme per tillfälle. Mellan träffarna får du lättare uppgifter att jobba med för att ta dig framåt. Naturligtvis fikar vi varje gång vi ses. Max 7 deltagare.
4 veckor efter avslutad kurs ses vi här igen, för återkoppling och gemensamma reflektioner.


STRESS - COACHING
Du är av någon anledning pressad och mår mentalt och fysiskt inte riktigt bra.
Känns tillvaron jobbig, trist och tung? Då är det nog dags att hitta just din balans i livet. Vi går tillsammans igenom var du har din stress och ser på dina behov och resurser.
Här ligger fokus på att få ner din stressnivå i kombination med coaching och mental träning. 
Du kommer få lära dig olika tekniker för att sänka din grundspänning. Du kommer även få veckoövningar att jobba med.
I våra samtal kan du sätta ord på dina tankar, dina känslor, och ge kroppen ny energi.  För att få ut maximal effekt rekommenderar jag en kombination med mental träning för optimal stresshantering. Jag handleder dig och tillsammans lägger vi upp en plan utifrån dina behov. Efter några veckors avslut träffas vi igen för en återkoppling.MÅ BRA - DAGAR HELGKURS
För er som vill lämna alla måsten och den inrutade vardagen för några dagar.
Glöm finkläderna, packa ner mysbyxorna, lägg undan mobilen och kom hit till vårt torp. Vi lämnar alla krav och prestationer och umgås med djuren och i naturen för rekreation, njutning och inspiration. Eldar förstås, och lagar mat över eld. Gör sköna, lätta vandringar, yogar mm. Du kommer också få en lagom dos av mental träning o meditation. En helg för dig att bara hämta kraft.
Ni kommer efter lunch på fredag, åker hemåt igen söndageftermiddag.
Dagarna kommer att genomsyras av NJUTNING, STILLHET, GLÄDJE, GEMENSKAP och INSPIRATION
Maila för mer info.


 

loading...