KURSSTART LILLA MÅ BÄTTRE - KURSEN
Vill du ha mer energi, hitta din power, bli modigare eller komma vidare i livet? Är du öppen, nyfiken och lockas av ständig utveckling? Då är detta något för dig.

Ni som vill komma igång med er personliga utveckling och jobba med ert självledarskap, läs vidare.

Ni följer varandra under några veckor, lär och inspireras tillsammans, vi kommer att vara både inomhus i kursstugan och om vädret tillåter så går vi ut i naturen. 
Jag kommer att ge er ett litet smörgåsbord av mina kunskaper, egna erfarenheter och tankar. Mellan träffarna får ni lättare uppgifter att arbeta med, allt för att ni ska ta er framåt. Naturligtvis fikar vi varje gång vi ses. 4 veckor efter avslutad kurs ses vi här igen, för återkoppling och gemensamma reflektioner.
Vi träffas under 5 kvällar, 2 – 2,5 timme per tillfälle.
Låter det intressant, hör av er snarast via mail eller telefon för mer information.STORA MÅ BÄTTRE - KURSEN – självledarskap och mental hälsa.
Med mental träning med coaching som verktyg, lär du dig att leda dig själv mot bättre hälsa och att uppnå dina mål.  
Gården, djuren och naturen är vår utgångspunkt.Vi träffas under 10 kvällar, ca 2 timme per tillfälle. Mellan träffarna får du lättare uppgifter att jobba med för att ta dig framåt. Naturligtvis fikar vi varje gång vi ses. Max 7 deltagare.
4 veckor efter avslutad kurs ses vi här igen, för återkoppling och gemensamma reflektioner.

STRESS - COACHING
Du är av någon anledning pressad och mår mentalt och fysiskt inte riktigt bra.
Känns tillvaron jobbig, trist och tung? Då är det nog dags att hitta just din balans i livet. Vi går tillsammans igenom var du har din stress och ser på dina behov och resurser.
Här ligger fokus på att få ner din stressnivå i kombination med coaching och mental träning. 
Du kommer få lära dig olika tekniker för att sänka din grundspänning. Du kommer även få veckoövningar att jobba med.
I våra samtal kan du sätta ord på dina tankar, dina känslor, och ge kroppen ny energi.  För att få ut maximal effekt rekommenderar jag en kombination med mental träning för optimal stresshantering. Jag handleder dig och tillsammans lägger vi upp en plan utifrån dina behov. Efter några veckors avslut träffas vi igen för en återkoppling.

MÅ BRA - DAGAR HELGKURS - sommarhalvåret - 20
För er som vill lämna alla måsten och den inrutade vardagen för några dagar.
Glöm finkläderna, packa ner mysbyxorna, lägg undan mobilen och kom hit till vårt torp. Vi lämnar alla krav och prestationer och umgås med djuren och i naturen för rekreation, njutning och inspiration. Eldar förstås, och lagar mat över eld. Gör sköna, lätta vandringar, yogar mm. Du kommer också få en lagom dos av mental träning o meditation. En helg för dig att bara hämta kraft.
Ni kommer efter lunch på fredag, åker hemåt igen söndageftermiddag.
Dagarna kommer att genomsyras av NJUTNING, STILLHET, GLÄDJE, GEMENSKAP och INSPIRATION
Ring eller maila för mer info.

 

loading...