Monica är en naturlig, positiv och jordnära person. Hon har ett engagemang och en förmåga att se var och en av alla de som går hennes kurser. Hennes bakgrund, med de erfarenheter gällande personlig utveckling, gör Monica till en motiverande handledare som får andra att vilja växa.
Lasse "brandmannen" Gustavsson. Föreläsare/Inspiratör

Kursen har varit jättelyckad, inspirerande utomhusaktiviteter, intressant och trevligt.
Upplägget var genomtänkt. väl förberett och omväxlande. Du uppträder lungt, är stöttande men även lagomt krävande, seriös och kan ge både positiv och negativ återkoppling.
Åsa Kajgård, Mur & Kakelung

Monica - du är helt underbar. Du fick mig att tänka till och ta mig i kragen. Du fångade min uppmärksamhet och nyfikenhet på en gång. Det sätt du gör är du kanonbra på och har verkligen lyckats få mig att ryckas med och känna att om man vill så gäller det att bestämma sig OCH agera.
Åsa, Samhall

Jag hade förmånen att lära känna Monica Norlén under hennes utbildning till Coach. Efter det har jag haft möjlighet att följa Monica i hennes arbete i hennes verksamhet. Monicas främsta sida är hennes genuina intresse för människan vilket är en fantastisk grund för förståelse och stöd i personlig utveckling. Genom utbildningar och erfarenhet har Monica dessutom skaffat sig de rätta verktygen och ett dokumenterat arbetssätt som Coach och Mental tränare.
Martin Klasson. Brikke tveckling AB

Jag tycker att det är ett spännade ämne detta med självledarskap. Jag har blivit mer eftertänksam och analytisk sedan vi träffades första gången. Du är en jättehärlig person, och med ditt lugn trivs man och inte minst märks det hur mycket kunskap du har. Det här är en kurs som skulle vara lärorik och nyttig för många.
Gunnilla O. Falun

Monica är en supercoach. Tack för dina insikter, dina kloka ord och det sätt du fick igång mig på.
Hasse Pålsson. Living Solution

Du är positiv och medryckande, det märks tydligt att du brinner för detta. Du har också lyckats få mig intresserad av känslor och beteenden, och fram för allt har jag lärt mig så mycket i den här kursen.
Leif P. Leksand